Stærke visuelle fortællinger

Seffa Film producerer kvalitetsvideoer til lave priser.

Vi leverer effektiv videoproduktion

Seffa Film er eksperter i at producere film og video til alt fra små selvstændige erhvervsdrivende til store virksomheder. Har du brug for at optimere din virksomheds kommunikation på sociale medier som Facebook og Instagram? Eller skal I bruge en videopræsentation til en messe eller udstilling? Vi tager hånd om hele projektet, så I kan fokusere på jeres kerne-kompetence og sparre vigtige ressourcer. Alle virksomheder har gode historier at fortælle. Vi finder kernen i jeres fortælling, så vi sammen kan kommunikere jeres budskab ud med inspirerende videoindhold.

Play Video

Produktvideo

Har I et produkt I er stolte af? Så er det afgørende, at I får lavet en produktvideo, der viser alle fordelene som jeres produkt eller service tilbyder jeres potentielle kunder.

Play Video

Profilfilm

En velproduceret profilfilm, der præsenterer jeres virksomhed og jeres kerneværdier, er et fremragende redskab til at skille jer ud fra mængden og fortælle hvad I er gode til.

Play Video

Reklamevideo

Skal I promovere jeres produkt eller service er en reklamevideo et fantastisk redskab til at styrke opmærksomheden omkring jeres brand og nå ud til et stort publikum. 

Play Video

SoMe-film

Video content egner sig exceptionelt godt til markedsføring på sociale medier. Små, korte og iøjnefaldende videoer på Facebook, YouTube eller Instagram kan nå et stort publikum.

Play Video

Kampagnefilm

En kampagnefilm er yderst brugbar til at formidle jeres ønskede budskab med stor gennemslagskraft. Kampagnefilmen kan oplyse, informere og motivere jeres målgruppe.

Play Video

Instruktionsvideo

En kort og præcis instruktionsvideo eller tutorial er med til at gøre det tydeligt for jeres kunder, hvordan jeres produkt eller service fungerer, eller den kan bruges til at inspirere.

Play Video

Messer/udstilling

Vi har mange års erfaring med at producere videoer specifikt til brug på messer og udstillinger, hvor der skal præsenteres nye produkter både indenfor B2B eller B2C.

Play Video

Testimonials

Få lavet en testimonial-video, hvor kunder, medarbejdere eller samarbejdspartnere udtaler sig om jeres virksomhed, og skab øget troværdighed omkring jeres brand.

Play Video

WebTV

Har I brug for jeres egen online web-kanal, hvor I løbende kan vise nyt indhold? Vi kan hjælpe både med at producere indhold, opsætte jeres WebTV-platform og vedligeholde den.

Play Video

Timelapse

Har I en proces eller aktivitet der skal dokumenteres er en timelapse-video et uundværligt værktøj til at vise udviklingen fra start til slut. Kan bruges til bl.a. byggeprojekter og events.

Play Video

Præsentationsvideo

En præsentationsvideo er et oplagt redskab til at skabe øget opmærksomhed omkring jeres projekt, event eller produkt. En præsentations-video vækker seernes nysgerrighed.

Play Video

Eventvideo

Afholder I et event eller arrangement, er det oplagt at få lavet en lækker eventvideo, der med lyd og billede indfanger stemningen fra dagen og dokumenterer arrangementet.

succes med video

Undersøgelser viser, at forbruget af online-videoer stiger markant hvert år. Video udgjorde i 2019 over 80% af al internettrafik. Videoproduktion har udviklet sig til det førende værktøj for at opnå en effektiv og succesfuld markedsføring på web og sociale medier.

Video er det stærkeste medie til at skabe visuelle fortællinger, der formidler budskaber spændende, fængende og indlevende. Det kræver dog ekspertise at få skabt den rette reklamefilm med den bedste vinkling. Derfor står vi klar til at hjælpe hos Seffa Film.

Hos Seffa Film får I altid:

Seffa Film tager hånd om hele jeres videoproduktion fra start til slut, så produktionen kører problemfrit og følger en fastlagt tidsplan.

En af fordelene ved at benytte Seffa Film er, at vi er et lille personligt produktionsselskab med kunden i centrum. Du er garanteret den samme kontaktperson igennem hele forløbet, der altid står klar med råd og vejledning til jeres videoproduktion.

Det vigtigste element i alle videoproduktioner er den gode idé. Vi hjælper med at udvikle jeres fortælling, så budskabet kommer til at stå stærkest.

Når I benytter Seffa Film som samarbejdspartner, er I altid garanteret et velproduceret kvalitetsprodukt. Vi benytter moderne, professionelt video- og lydudstyr, der får jeres video til at skille sig ud.

Det er ikke nok kun at lave en fantastisk video. Der skal også sørges for, at den bliver set af den rette målgruppe. Seffa Film rådgiver om, hvordan I får videoen spredt på de rigtige kanaler med den største effekt.