Privatlivspolitik

Behandling af personoplysninger

Seffa Film er ikke interesseret i opsamling af personlige data. Alligevel kommer vi i besiddelse af personlige informationer som falder under EU-forordningen GDPR (General Data Protection Regulation).

1.a
I den daglige kommunikation opsamler vi og gemmer al information indeholdt i e-mails sendt til seffafilm.dk. Herunder almindelige oplysninger i form af identifikationsoplysninger (navn, e-malil, adresse, telefonnummer m.v.). Disse data opbevares på eksterne mailservere og interne sikre servere. Serverne er passwordbeskyttede, og kan kun tilgås af selskabets ejer.

1.b
Freelancere: Dit cpr. nr. og bankoplysninger deles kun med lønsystem samt SKAT.

1.c
Fysiske kontrakter opbevares uden tidsbegrænsning og forsvarligt efter gældende lovgivning. Seffa Film opbevarer disse data, så længe de har relevans for afregningen til dig og til andre rettighedshavere.

1.d
Seffa Film deler ikke personfølsomme oplysninger med tredjepart.

1.e
Du har ret til at anmode Seffa Film (info@seffafilm.dk) om indsigt i og berigtigelse eller sletning af data om dig, ret til begrænsning af og til at gøre indsigelse mod behandling samt retten til dataportabilitet. Seffa Films lovpligtige dokumentation af sin virksomhed og hensynet til optimal forvaltning af rettigheder kan dog begrænse din ret til sletning.

1.f
Du kan klage over Seffa Film behandling af dine data til Datatilsynet.