Professionel livestreaming til alle formål

Seffa Film leverer et komplet teknisk setup og livestreamer jeres event i højeste kvalitet.
En effektiv og økonomisk måde at forbinde mennesker lokalt, nationalt og globalt.

Hvad kan livestreaming bruges til?

Kun fantasien sætter grænser for, hvad livestreaming kan bidrage med for både virksomheder og offentlige institutioner. Hos Seffa Film sidder vi klar med vejledning og gode råd til, hvordan professionel livestreaming kan styrke jeres kommunikation.

Sociale medier

Brug live-streaming på sociale medier til at engagere nye og eksisterende kunder i jeres brand. Nå ud til en større målgruppe med spændende live content på eksempelvis Facebook Live.

Webinar & undervisning

Flyt klasseværelset online og forbind undervisere med studerende og kursister fra nær og fjern. Vi kan livestreame fjernundervisning, webinarer, sprogkurser, fødselsforberedelse, yoga, osv.

Events

Bring jeres event eller kulturarrangement ud til et meget større publikum med livestream af koncerter, sportsbegivenheder, modeshows, gudstjenester eller auktioner.

Konferencer & seminarer

Skal I afholde en konference, messe eller et seminar? Udvid kapaciteten på jeres event med live-streaming, der både kan være offentligt tilgængeligt eller lukket med privat password.

Intern kommunikation

Styrk den interne kommunikation i virksomheden ved at forbinde kollegaer jorden rundt til møder, workshops og produktpræsentationer, eller oplær medarbejde med corporate training.

Private begivenheder

Livestream bryllup, begravelse eller konfirmation til de gæster, der ikke kan være fysisk til stede. I får et privat password-beskyttet link, der kun kan bruges af de inviterede gæster.

Betalt indhold

Livestreaming egner sig ikke kun til gratis udsendelser. Det er muligt gennem Seffa Film at benytte en online platform, hvor kun personer der har købt adgang kan deltage i jeres kursus, konference, etc.

Services

Vi producerer både livestreaming, live-to-tape og videoproduktioner i professionel kvalitet. De forskellige løsninger kan kombineres til at matche præcis jeres behov. Få et uforpligtende tilbud på info@seffafilm.dk eller telefon +45 42 95 30 15.

Livestreaming er løsningen til jer, der skal sende direkte på f.eks. Facebook Live, Youtube eller Vimeo. Vi står for hele det tekniske setup, så I kan koncentrere jer om indholdet og jeres ekspertise.

‘Live to tape’ er løsningen for jer, hvor arrangementet ikke skal sendes live, men optages, så modtagerne kan se indholdet præcis, når det passer dem som Video on Demand (VOD).

Skal I bruge en produktvideo, SoMe-film eller anden type video til online kommunikation? Vi står klar til at hjælpe jer på vej med en kreativ videoproduktion.

Hvorfor livestreaming?

Udvid jeres rækkevidde

Livestreaming fjerner de fysiske begrænsninger på jeres arrangement. Det er underordnet om der er plads til alle i mødelokalet. Med livestreaming kan jeres publikum have præcis den størrelse som I drømmer om. Derudover er det ikke længere afgørende, at alle deltagere er i samme rum eller land, for den sags skyld. I kan undgå store udgifter til bl.a. transport og forplejning.

Skab værdi med aktualitet

Når I sender live på Facebook eller YouTube skaber og deler I værdifuldt og aktuelt indhold med jeres modtagere. Livestreaming er en moderne markedsførings-løsning til at engagere og skabe dialog med kunder, medarbejde og samarbejdspartnere. I kan kommunikere jeres budskaber via egne online platforme og distributionskanaler direkte til jeres ønskede publikum.

Få en engageret målgruppe

Livestreaming giver enestående muligheder for at formidle unikke øjeblikke til jeres målgruppe i den digitale tidsalder. Seerne kan aktivt deltage ved at kommentere og stille spørgsmål. I kan inddrage denne interaktivitet som et integreret element i jeres livestreaming og få opbygget et stærkt fællesskab og en samhørighed med jeres brugere.